Onze visie op
Duurzame Inzetbaarheid

Rapasso staat in dienst van de organisaties en professionals die mensen duurzaam inzetbaar maken. Zo wordt het werk gemakkelijker en ligt de focus op daar waar het écht om draait. Rapasso:

  • Maakt je werk écht gemakkelijker
  • Is 100% veilig en AVG-proof
  • Is gemakkelijk aan te sluiten op bestaande processen

Wat is duurzame inzetbaarheid?

Iedereen gezond en gelukkig aan het werk. Het klinkt heel logisch, maar dat is het niet altijd. Rapasso ondersteunt de professionals, bedrijven en organisaties die erop toezien dat dit wordt gerealiseerd. Denk aan de begeleiding van werk naar werk of juist het (opnieuw) werkfit of zelfredzaam maken van mensen die buiten de arbeidsmarkt zijn gevallen. Door de juiste tools aan te bieden aan de mensen die zich bezighouden met de begeleiding van mensen op- en naar de arbeidsmarkt, draagt Rapasso zijn steentje bij aan duurzame inzetbaarheid.

Duurzame inzetbaarheid binnen sociale domein

Het sociaal domein verkleint de afstand tot de arbeidsmarkt met kandidaten die Rapasso gebruiken. Ons betrouwbare cliëntvolgsysteem biedt de fundering die nodig is om cliënten te ondersteunen met zaken als participatie, passend werk en/of zelfredzaamheid.

Duurzame inzetbaarheid bij werkgevers

Werkgevers spelen een belangrijke rol in de duurzame inzetbaarheid van mensen op de arbeidsmarkt. Met het cliëntvolgsysteem van Rapasso breng je structuur aan in alle processen en houd je grip op de uitvoering van loopbaantrajecten zoals re-integratie, ontslag, werkloosheidsbegeleiding en loopbaanontwikkeling.

Duurzame inzetbaarheid door loopbaanbureaus

Als loopbaanbureau loop je tegen verschillende uitdagingen aan rondom duurzame inzetbaarheid. Rapasso tackelt de problemen en stroomlijnt de processen, zodat jouw werk gemakkelijker wordt. Denk aan het veilig aanmelden van cliënten, formulieren met alle benodigde UWV-input en eenvoudige facturatie.

Visie

Iedereen duurzaam inzetbaar.

Met iedereen bedoelen we ook écht iedereen. Een grote groep mensen heeft moeite met toetreding tot of deelname aan de arbeidsmarkt. Maar ook het vinden van passend werk kan voor veel mensen voelen als een uitdaging. Rapasso reikt professionals de juiste tools aan om deze groep mensen te ondersteunen bij het zetten van de juiste stappen in de goede richting. Wij geloven dat iedereen een bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Daarom maken wij uw werk graag gemakkelijker.

1000+

Klanten

2008

Opgericht

100%

Veilig

Geloof

In duurzame inzetbaarheid

Rapasso maakt duurzaam inzetbaarheid gemakkelijker
  • Sollicitatie App
  • Opdrachtgeversdashboard
  • Leeromgeving

Sollicitatie App

Met de Sollicitatie App van Rapasso houd je grip op de sollicitatieplicht van cliënten. Zo kun je hen ondersteunen daar waar nodig en kunnen sancties worden voorkomen.

Meer over deze oplossing

Opdrachtgeversdashboard

Met het portaal voor opdrachtgevers van Rapasso zijn tevreden opdrachtgevers een feit. Van het aanmelden van cliënten met jouw eigen aanmeldformulier, tot en met het laten volgen van de voortgang en veilig documenten delen.

Meer over deze oplossing

Leeromgeving

Rapasso biedt een overzichtelijke en veilige online werk- en leeromgeving voor jouw eigen opdrachten, taken en oefeningen voor cliënten.

Meer over deze oplossing