Wat is een cliëntvolgsysteem?

Een cliëntvolgsysteem is een systeem waarin je alle cliëntgegevens kunt vastleggen. Het cliëntvolgsysteem van Rapasso is gericht op professionals die zich elke dag inzetten voor duurzame inzetbaarheid.

 • re-integratie
 • outplacement
 • arbeidsmobiliteit

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Rapasso

Het cliëntvolgsysteem voor duurzame inzetbaarheid

Ben jij een loopbaanprofessional en houd jij je elke dag bezig met loopbaantrajecten? Dan is het Rapasso cliëntvolgsysteem iets voor jou! Rapasso maakt het gemakkelijker om mensen te helpen op of naar de arbeidsmarkt.

 • ontzorgt
 • verbindt
 • maakt gemakkelijk
Mogelijkheden in een cliëntvolgsysteem
 • Trajectvoortgang
 • Rapporteren
 • Opdrachtgeversdashboard
 • Bewaartermijnen
 • Leeromgeving

Trajectvoortgang

Verzamel stap voor stap alle relevante informatie over een traject. Ieder traject is in te richten in stappen of fases. Hierdoor wordt informatie gestructureerd en in de juiste volgorde verzameld.

Meer over deze toepassing

Rapporteren

Met het rapportagedashboard van Rapasso wordt het rapporteren van je werkzaamheden gemakkelijker. Stel je eigen meetpunten samen. Volg ze 24 uur per dag , 365 dagen per jaar.

Meer over deze toepassing

Opdrachtgeversdashboard

Met het opdrachtgeversdashboard zijn tevreden opdrachtgevers een feit. Van aanmelden van cliënten, tot en met het laten volgen van de voortgang. Alles is inzichtelijk voor opdrachtgevers.

Meer over deze toepassing

Bewaartermijnen

Voldoen aan de AVG wetgeving wordt gemakkelijker met het cliëntvolgsysteem van Rapasso. Rapasso biedt duidelijkheid en veiligheid voor bewaartermijnen.

Bewaartermijnen
Meer over deze toepassing

Leeromgeving

Rapasso biedt een overzichtelijke en veilige online werk- en leeromgeving voor jouw eigen opdrachten, taken en oefeningen voor cliënten.

Meer over deze toepassing
Grip op jouw werk. Grip op jouw organisatie

Rapasso maakt het gemakkelijk voor: loopbaanbureaus, mobiliteitscentra van werkgevers en het sociale ontwikkelbedrijven.

 • Loopbaanbureaus
 • Werkgevers
 • Sociale ontwikkelbedrijven
Het cliëntvolgsysteem voor loopbaanbureaus

Volledige aandacht voor de cliënt. Met Rapasso is het mogelijk om alle documenten, afspraken, e-mails, procesbewaking en rapportages gemakkelijk en veilig op te slaan in de Cloud. Het digitale cliëntdossier zorgt ervoor dat jij zo efficiënt mogelijk kunt werken.

Meer informatie voor loopbaanbureaus

Naar de pagina voor loopbaanbureaus
Het cliëntvolgsysteem voor werkgevers

Ben jij werkzaam op een mobiliteitscentrum en zet jij je in voor duurzame inzetbaarheid van medewerkers? Rapasso is de springplank om direct structureer in processen te krijgen en grip op de uitvoering van trajecten zoals: re-integratie, loopbaanontwikkeling en WW-begeleiding.

Meer informatie voor werkgevers.

Naar de pagina voor werkgevers
Het cliëntvolgsysteem voor sociale ontwikkelbedrijven

Geef jij uitvoering geven aan de participatiewet en begeleid jij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar passend werk? Met het digitaal dossier in Rapasso heb je alle informatie over cliënten altijd direct bij de hand. Richt jouw eigen werkleerlijnen/leerwerktrajecten in zodat Rapasso als een maatpak aansluit bij jouw werkzaamheden.

Meer informatie voor sociale ontwikkelbedrijven

Naar de pagina voor sociale ontwikkelbedrijven
Maak hier je keuze:

Cliëntvolgsysteem definitie

Een cliëntvolgsysteem is een software-oplossing waarin je alle persoons- en trajectgegevens van een cliënt kunt vastleggen. Een cliëntvolgsysteem geeft inzicht en overzicht, doordat je alle informatie op 1 plek opslaat. Hierdoor vind je alle informatie die je nodig hebt voor je werk terug in een cliëntvolgsysteem. Het ondersteund bij bestaande processen, waardoor je minder tijd kwijt bent aan administratie.

"Rapasso biedt één plek waar je alles kunt vinden wat je voor je werk nodig hebt." 
- Amsterdam UMC

Interesse in Rapasso?

In vier stappen starten we de samenwerking op.

Aanbieding

Na de demo geven wij een prijsindicatie. Daarna volgt een duidelijk voorstel afgestemd op jouw wensen en benodigdheden.

Training

Voorstel akkoord? Dan gaan we aan de slag met het afstemmen van Rapasso op jullie processen en daarna volgt de training. Zo krijgen we alle neuzen dezelfde kant op en haal je het maximale uit jouw cliëntvolgsysteem.

Aan de slag

Rapasso is ingericht en iedereen weet er het beste uit te halen. Zelfs jullie cliënten en jullie opdrachtgevers. Rapasso is een pak op maat geworden voor dagelijks gebruik.

Rapporteren binnen een cliëntvolgsysteem

Helaas hoort het erbij: rapportages maken. Maar, een cliëntvolgsysteem kan dit gemakkelijker maken. En bij Rapasso ben je daarvoor op het juiste adres. Rapporteren binnen Rapasso bespaart jou tijd. Dat wil je toch?

Lees verder
Download nu dit handige e-book

Hoe selecteer je voor jou het beste cliëntvolgsysteem?

Na veel implementaties weten wij inmiddels als geen ander wat de belangrijke zaken zijn om een cliëntvolgsysteem te selecteren dat écht in jouw voordeel werkt. Deze ervaring zijn uitgewerkt in dit handige e-book.

Download het e-book