Onze kijk op arbeidsmobiliteit

Wil jij jouw medewerkers laten doorstromen of in beweging zetten? Met Rapasso kun je aan de slag met de arbeidsmobiliteit van jouw organisatie.

Arbeidsmobiliteit

Arbeidsmobiliteit is het samenvattende begrip van wijzigingen in de loopbaan ten goede van de werknemer zelf of de werkgever. Meestal wordt een werknemer begeleidt naar een andere baan. Maar niet alleen het begeleiden naar een andere baan hoort bij arbeidsmobiliteit, ook het leren en ontwikkelen van werknemers. Rapasso biedt een cliëntvolgsysteem voor arbeidsmobiliteit dat volledig is ingericht op het ondersteunen en managen van arbeidsmobiliteit trajecten. Betrokken partijen geef je gemakkelijk toegang waarbij zelf bepaald kan worden wie welke informatie mag zien over een cliënt.

Hoe kijken wij naar arbeidsmobiliteit?

De belangrijkste taak van een arbeidsmobiliteitscentrum is dat werknemers prettig worden begeleid naar een andere baan. Een mobiliteitscentrum werkt samen met andere belanghebbende partijen. De werknemer wordt goed in kaart gebracht en gekeken naar zijn/haar opleidingsniveau, werkervaring en competenties om zo een geschikte functie te vinden. Het mobiliteitscentrum van Rapasso is een ondersteuning en faciliteit voor de werkzoekende, maar er zal zelf actief gezocht moeten worden.

Wat wij voor jou kunnen doen

Arbeidsmobiliteit met Rapasso

  • Rapasso maakt het gemakkelijker om een cliënt te volgen die je wil begeleiden rondom arbeidsmobiliteit.
  • Gegeven worden veilig opgeslagen en voldoen aan de AVG-wetgeving.
  • Trajecten worden gemakkelijker én overzichtelijk.

Boek jouw demo
Taken om arbeidsmobiliteit gemakkelijk te maken
  • Sollicitatie App
  • Opdrachtgeversdashboard
  • Leeromgeving

Sollicitatie App

Met de Sollicitatie App van Rapasso houd je grip op de sollicitatieplicht van cliënten. Zo kun je hen ondersteunen daar waar nodig en kunnen sancties worden voorkomen.

Meer over deze oplossing

Opdrachtgeversdashboard

Met het portaal voor opdrachtgevers van Rapasso zijn tevreden opdrachtgevers een feit. Van het aanmelden van cliënten met jouw eigen aanmeldformulier, tot en met het laten volgen van de voortgang en veilig documenten delen.

Meer over deze oplossing

Leeromgeving

Rapasso biedt een overzichtelijke en veilige online werk- en leeromgeving voor jouw eigen opdrachten, taken en oefeningen voor cliënten.

Meer over deze oplossing