Downloads

Maak het gemakkelijker

Met deze downloads

Bij Rapasso weten we dat bij het begeleiden van personen op (weg naar) de arbeidsmarkt veel administratie komt kijken. Daarom maken we het jou graag gemakkelijker. Hieronder vind je diverse gratis documenten met handige informatie.

Checklist

Welk cliëntvolgsysteem past bij jouw organisatie?

Verlies geen kostbare tijd met het zoeken naar de juiste oplossing; gebruik de checklist om gericht te beoordelen welke leverancier het beste voldoet aan jouw specifieke wensen.

Download checklist
Brochure

De Rapasso Brochure

Rapasso maakt het jou gemakkelijker. Zo kan je de volledige focus houden op datgene wat voor jou het meeste telt: Mensen helpen bewegen op of naar de arbeidsmarkt. Lees snel meer over Rapasso in de brochure.

Download brochure
E-book

Hoe kies je het beste cliëntvolgsysteem?

Na veel implementaties weten wij inmiddels als geen ander wat de belangrijke zaken zijn om een cliëntvolgsysteem te kunnen selecteren dat écht in jouw voordeel werkt. Deze ervaring hebben we uitgewerkt in dit handige e-book.

Download e-book
Factsheet

Poortwachtermodule

De Poortwachtermodule helpt je bij het doelmatig ondersteunen van verzuimcasemanagement. Met de Poortwachtermodule van Rapasso krijg je grip op verzuim. Alles wat jij moet weten over de module lees je in deze factsheet.

Download factsheet
Actielijst

Wet Verbetering Poortwachter actielijst

Krijg grip op verzuimtrajecten met de WVP-actielijst. Dit overzicht, van alle acties, helpt je de juiste stappen te zetten. Bekijk vandaag nog de actielijst en krijg controle over verzuimtrajecten.

Download actielijst
Checklist

Hoe herken je een burn-out?

Er zijn een aantal signalen die wijzen op een (beginnende) burn-out. Met deze checklist ben je voorbereid op deze signalen. Zo kun je tijdig de juiste hulp inschakelen.

Download checklist
Meer weten over Rapasso?

Vraag een online demo aan!

Demo form korte versie

Vul hieronder je gegevens in

En ontvang de online demo!