13 Oct 2022

5 handige koppelingen om meer uit je cliëntvolgsysteem te halen

Je werkt waarschijnlijk al met veel verschillende systemen. Zit je dan wel te wachten op nog een extra systeem? Een cliëntvolgsysteem kan het juist gemakkelijker maken. Door te koppelen met systemen, zoals:

  • HR-systemen
  • CRM-systemen
  • Boekhoudingssystemen

Om je te inspireren hebben we 5 koppeling uitgewerkt die handig zijn om aan te sluiten op je cliëntvolgsysteem.

1. Koppel je e-mail en kalender

We mailen en plannen ons wat af tijdens een werkweek. Door je agenda en mail met Rapasso te koppelen heb je alle informatie direct beschikbaar in je cliëntvolgsysteem. Zo voorkom je dat je informatie kwijtraakt of tijd verliest door bestanden steeds te kopiëren.

2. Boekhoudsysteem koppelen

Werk je al met een boekhoudsysteem zoals Exact? Dan kan je dit systeem vaak koppelen met een cliëntvolgsysteem. Onze klanten die Rapasso hebben gekoppeld met Exact zien direct de gegevens in Exact die nodig zijn om de factuur te versturen. Wel zo gemakkelijk!

3. UWV Jobcoachportaal koppelen met je cliëntvolgsysteem

Veel loopbaanbureaus en organisaties werken met het jobcoachportaal van het UWV. Natuurlijk kan je inloggen bij het UWV en vervolgens op een tweede scherm je cliëntvolgsysteem openen, maar dit is niet overzichtelijk. Vrijwel alle klanten van Rapasso kiezen ervoor om direct de jobcoachportaal en het cliëntvolgsysteem met elkaar te koppelen. Zo heb je een overzicht van alle belangrijke informatie direct in één systeem.

4. Koppel je bestaande business of data intelligence systeem

Organisaties hebben vaak eerder een data intelligence systeem in gebruik dan dat ze werken met een cliëntvolgsysteem. Werk je al met systemen zoals Power BI, BigQuery of DataStudio? Zorg er dan voor dat je de data van het cliëntvolgsysteem hier ook aan koppelt. Door deze data stromen te mengen krijg je nog meer inzichten die je organisatie vooruit helpen.

5. Loopbaaninstrumenten zoals, Jobport, IXLY en Gezondeboel

Er zijn veel tools die worden gebruikt bij loopbaanbureaus. Denk aan Jobport, IXLY en Gezondeboel. Allemaal handige tools die we ook willen gebruiken, maar natuurlijk niet op meerdere tabbladen tegelijkertijd. Zorg ervoor dat je een cliëntvolgsysteem kiest die makkelijk koppelt met deze tools. Alles in één systeem maakt het gemakkelijker.

E-book: Hoe selecteer je het beste cliëntvolgsysteem?

Koppelingen is een belangrijk onderdeel van een cliëntvolgsysteem. Een cliëntvolgsysteem kiezen dat past bij jou manier van werken? Dan is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Deze lees je in dit e-book.

 

Download het e-book

Vul hieronder je gegevens in en ontvang het e-book en aanvullende tips per mail.

Ebook

Graag, stuur mij dit e-book per mail.

Naar wie mogen we het e-book mailen?

 

Selecteer het beste cliëntvolgsysteem voor jou

Wat zijn belangrijke mogelijkheden in een cliëntvolgsysteem? We hebben het voor jou op een rijtje gezet in dit handige e-book.

Bekijk het e-book