Een cliëntvolgsysteem voor de gezondheidszorg

Werk jij binnen de gezondheidszorg, en wil je gemakkelijk medewerkers binnen jouw organisatie begeleiden? Rapasso biedt hiervoor meerdere voordelen:

  • samenwerken met leidinggevenden en P&O
  • betrokken en actieve werknemers
  • grip op eigenrisicodragerschap

Integreer met bestaande systemen

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Het grote belang van

Duurzame inzetbaarheid in de gezonheidszorg

De sector zorg & welzijn vraagt extra aandacht voor duurzame inzetbaarheid. Het personeel in deze sector, dat zelf werkzaam is in de zorg, maakt bovengemiddeld gebruik van diensten zoals fysiotherapie en psychische zorg. Zorg- en welzijnsorganisaties vragen veel van hun personeel, zowel fysiek als mentaal. Een plan voor duurzame inzetbaarheid helpt medewerkers hun vitaliteit en motivatie op lange termijn te behouden.

Lees verder
Het verhaal van

Amsterdam UMC

Lees het verhaal van Amsterdam UMC

Hoe Rapasso ondersteunt bij

Loopbaanbegeleiding binnen de zorg

Duurzame inzetbaarheid binnen de gezondheidszorg is van groot belang. Rapasso maakt dit gemakkelijker. Door gebruik te maken van het cliëntvolgsysteem van Rapasso, kun je al je processen structureren en houd je controle over de uitvoering van loopbaantrajecten zoals:

  • re-integratie
  • WW-begeleiding
  • loopbaanontwikkeling
Download nu

De Rapasso Brochure

Rapasso ontzorgt, verbindt en maakt gemakkelijk. Wij geloven dat iedereen duurzaam inzetbaar is. Benieuwd hoe Rapasso jou kan helpen? Download dan nu de brochure.

Download de brochure
Handige oplossingen
  • Audit trial
  • Bewaartermijnen
  • Rapportage dashboard
  • Single sign on

Audit trial

Met de audit trail van Rapasso kunnen beheerders in jouw organisatie overzichtelijk inzien wie informatie heeft: toegevoegd, gewijzigd, ingezien of verwijderd. De Audit trail is standaard opgenomen in het Corporate Security, Risk & Compliance Package van Rapasso.

Meer over deze oplossing

Bewaartermijnen

Doordat je persoonsgegevens verwerkt ben je gehouden aan de AVG en dien je een passende grondslag te hebben voor het bewaren van persoonsgegevens. Bewaren is namelijk een “verweking“. Hoe lang je persoonsgegevens mag bewaren verschilt per situatie. Rapasso biedt duidelijkheid en veiligheid voor bewaartermijnen en archiveren.

Bewaartermijnen
Meer over deze oplossing

Rapportage dashboard

Met het rapportagedashboard van Rapasso wordt het rapporteren van je werkzaamheden veel gemakkelijker. Stel je eigen meetpunten samen Volg ze 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Meer over deze oplossing

Single sign on

Direct inloggen vanuit je bestaande IT-systeem, zonder opnieuw je wachtwoord in te voeren. Dat kan natuurlijk met Rapasso.

Meer over deze oplossing

Het cliëntvolgsysteem voor mobiliteitscentra bij

Interesse in Rapasso?

In vier stappen starten we de samenwerking op.

Aanbieding

Na de demo geven wij een prijsindicatie. Daarna volgt een duidelijk voorstel afgestemd op jouw wensen en benodigdheden.

Training

Voorstel akkoord? Dan gaan we aan de slag met het afstemmen van Rapasso op jullie processen en daarna volgt de training. Zo krijgen we alle neuzen dezelfde kant op en haal je het maximale uit jouw cliëntvolgsysteem.

Aan de slag

Rapasso is ingericht en iedereen weet er het beste uit te halen. Zelfs jullie cliënten en jullie opdrachtgevers. Rapasso is een pak op maat geworden voor dagelijks gebruik.

Download nu dit handige e-book

Hoe selecteer je voor jou het beste cliëntvolgsysteem?

Na veel implementaties weten wij inmiddels als geen ander wat de belangrijke zaken zijn om een cliëntvolgsysteem te selecteren dat écht in jouw voordeel werkt. Deze ervaring zijn uitgewerkt in dit handige e-book.

Download het e-book