Over ons

Missie

Een cliëntvolgsysteem dat jouw werk echt gemakkelijker maakt

Onze missie is de beste software te leveren om duurzame inzetbaarheid zo gemakkelijk en veilig mogelijk te maken. Daarom leveren wij het meest complete cliëntvolgsysteem dat jouw werk als professional echt gemakkelijker maakt. Zo kan je de volledige focus houden op datgene wat voor jou het meeste telt: mensen helpen bewegen op en naar de arbeidsmarkt.

Visie

Iedereen is duurzaam inzetbaar

En met iedereen bedoelen we ook écht iedereen. Een grote groep mensen heeft moeite met het toetreden of participeren op de arbeidsmarkt. Rapasso biedt de juiste tools en oplossingen voor professionals die deze groep mensen ondersteunt met het zetten van de juiste stappen in de goede richting. Wij geloven namelijk dat iedereen iets kan bijdragen aan de maatschappij. Daarom maken we jouw werk graag gemakkelijker. 

  

2008

Opgericht

200+

Opdrachtgevers

2.500+

Eindgebruikers

100%

Veilig en AVG-proof

Koekje erbij?

Maak kennis met Rapasso

Wanneer je kiest voor een leverancier, dan kies je voor een partner. Het is belangrijk dat jij en jouw leverancier een gedeelde visie hebben op de wijze waarop je werkt en het vakgebied waarin je werkzaam bent. Wij maken graag kennis met je om jouw toekomstplannen te bespreken!

Kom de Rapasso cultuur ervaren in hartje Eindhoven met een Brabants bakje koffie of sluit aan tijdens de gezellige lunch.

Ik wil graag kennismaken
Gedreven. Gepassioneerd. Professioneel.

Maak kennis met ons team

Het enthousiaste team van Rapasso staat garant voor professionaliteit en expertise. Onze gedreven vakmensen werken dagelijks om onze missie te bewerkstelligen.

Advies nodig? We staan je graag te woord.
Wil je gebruik maken van het cliëntvolgsysteem van Rapasso, maar heb je nog met een aantal vragen? We staan je graag te woord. Neem dus gerust contact met ons op.

Dit zijn de mensen die jouw werk gemakkelijker willen maken

Ons team

Blij met Rapasso

Onze vraag was simpel: wij wilden een gestandaardiseerd systeem voor ons niet zo standaard dienstverlening. Voor ons een groot project waar veel bij kwam kijken, maar de medewerkers van Rapasso wisten en weten nog steeds slim om te gaan met wat wij van het systeem vragen.

Rapasso denkt graag met ons mee en komt met praktische oplossingen die binnen de mogelijkheden van het systeem vallen.

Nu is het aan ons om vertrouwd te worden met dit systeem, maar dat zullen wij binnen de kortste keren meester gaan worden!

Erik, Rotterdam

Rapasso is voor mij een overzichtelijk, gebruikersvriendelijk programma waarin ik de voortgang van onze cliëntdossiers makkelijk kan volgen en de afspraken en documenten kan archiveren zodat er een compleet dossier aanwezig is.

Het cliëntportal is een pluspunt van dit programma. Makkelijke en snelle communicatie tussen de coach en de cliënt. Dit bevordert de samenwerking in het traject.

Ingrid, Rotterdam

Sinds jaren gebruik ik met groot plezier Rapasso. Ondertussen bij mijn opdrachtgevers en ook voor mijn eigen bedrijf. De service is snel en ik heb meegemaakt dat Rapasso in korte jaren flink gegroeid is. Ze zijn helemaal up to date en volgen strak de richtlijnen van AVG. Zo kan ik Rapasso met een vertrouwd gevoel overbrengen naar mijn opdrachtgevers.

Monique, Werkendam

Het Systeem werkt erg prettig. Zowel voor re-integratieadviseurs als voor het management. Qua implementatie hebben wij intern de tijd die dit kost erg onderschat en hadden hier wel meer begeleiding/voorlichting in willen hebben. De communicatie vanuit de helpdesk van Rapasso wordt soms als kortaf ervaren.

Marije, Leeuwarden

Altijd meedenkend en hulpvaardige medewerkers

Ingrid, Deventer

We hebben de implementatie van Rapasso als zeer prettig ervaren.
Vanaf de offertefase zijn we steeds vakkundig te woord gestaan. Tijdens de implementatie maakte men een goede vertaling van onze wensen naar praktische toepassing in het systeem.
Voor individuele reïntegratietrajecten is het systeem 100 procent passend gemaakt voor onze processen waarbij we onze eigen procedures minimaal hebben moeten aanpassen.

Wanneer er een uitbreiding met groepsfunctionaliteit komt zal het systeem helemaal aan onze wensen voldoen.

Tom, Delft

stat

6 beoordelingen in de laatste 12 maanden 100% beveelt ons aan

Alle reviews voor Rapasso
logo