Download nu:
Rapasso Brochure

Rapasso ontzorgt, verbindt en maakt gemakkelijk. Wij geloven dat iedereen duurzaam inzetbaar is. Maar hoe dan? Rapasso is het meest complete cliëntvolgsysteem dat jouw werk als professional echt gemakkelijker maakt.

Zo kan je de volledige focus houden op datgene wat voor jou het meeste telt: Mensen helpen bewegen op of naar de arbeidsmarkt.

  • veilig
  • betrouwbaar
  • gemakkelijk

Vul hier je gegevens in.

Download nu de brochure

De brochure zal je meteen per mail ontvangen. We zullen je vervolgens aansluitende handige tips sturen.

Brochure

Download de brochure

Naar wie mogen we de brochure mailen?

" title="true" ajax="true"]

Rapasso vormt de verbindende factor

Rapasso vormt de verbindende factor tussen loopbaanprofessionals, cliënten en opdrachtgevers, en biedt een efficiënt cliëntvolgsysteem voor het delen van informatie. Het zorgvuldig ontworpen cliëntportaal en opdrachtgeversdashboard geven direct inzicht in relevante gegevens voor cliënten en opdrachtgevers, terwijl professionals de controle behouden over gedeelde informatie en timing.

Met Rapasso kun je genieten van een gestructureerd overzicht gedurende het gehele proces, niet alleen achteraf. Je hebt direct toegang tot real-time inzichten die naadloos aansluiten bij jouw werkproces. Op elk moment blijf je op de hoogte van belangrijke managementinformatie die waardevol is voor jouw organisatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?

Vraag een online demo aan!

Demo form korte versie

Vul hieronder je gegevens in

En ontvang de online demo!