Certificeringen

Certificeringen

Bekijk de certificeringen van Rapasso

Rapasso is door verschillende organisaties gecertificeerd. Benieuwd wat deze certificeringen nou precies inhouden? Hieronder vind je een korte uitleg.

ISO 27001

Rapasso heeft een ISO 27001 certificering. ISO 27001 is een wereldwijde erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Met een ISO 27001 certificering toont Rapasso aan te voldoen aan alle eisen die gelden rondom informatiebeveiliging. Denk hierbij aan de Algemene Verordening Persoonsgegevens (de AVG). Het systeem van Rapasso is dus goed op orde met betrekking tot informatiebeveiliging.

ISO 9001

De ISO 9001 is dé norm voor kwaliteitsmanagement. Met de ISO 9001 certificering toont Rapasso aan consequent producten en diensten te kunnen leveren die voldoen aan de gevraagde kwaliteit van klanten. Daarnaast is deze certificering ook een middel om processen te stroomlijnen en ze daarmee efficiënter te maken.

KIWA

Het KIWA-keurmerk staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vertrouwen. Rapasso heeft een KIWA certificering en voldoet daarmee aan de normen voor een kwaliteitsmanagementsysteem. Hiermee toont Rapasso aan dat de processen voldoen aan internationale normen en dat er veel waarde wordt gehecht aan continue verbetering van kwaliteit.

WBSO

Rapasso is door de overheid goed gekeurd en heeft een deel van de software kunnen bouwen door de WBSO subsidie. De stimuleringsregeling Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk (WBSO) vergoedt kosten en uitgaven voor ontwikkeling. Dit gaat om zowel kosten voor producten, processen als technisch wetenschappelijk onderzoek. Met de WBSO-regeling is Rapasso geworden zoals het nu is en tonen wij een interessante innovatie aan.