Maak kennis met Rapasso

Dit zijn de mensen die jouw werk gemakkelijker willen maken

Ons team

Missie

Een cliëntvolgsysteem dat jouw werk echt gemakkelijker maakt

Onze missie is de beste software te leveren om duurzame inzetbaarheid zo gemakkelijk en veilig mogelijk te maken. Daarom leveren wij het meest complete cliëntvolgsysteem dat jouw werk als professional echt gemakkelijker maakt. Zo kan je de volledige focus houden op datgene wat voor jou het meeste telt: mensen helpen bewegen op en naar de arbeidsmarkt.

Visie

Iedereen is duurzaam inzetbaar

En met iedereen bedoelen we ook écht iedereen. Een grote groep mensen heeft moeite met het toetreden of participeren op de arbeidsmarkt. Rapasso biedt de juiste tools en oplossingen voor professionals die deze groep mensen ondersteunt met het zetten van de juiste stappen in de goede richting. Wij geloven namelijk dat iedereen iets kan bijdragen aan de maatschappij. Daarom maken we jouw werk graag gemakkelijker.

Gedreven én enthousiast

Ons team staat voor kwaliteit en verbetering

Bij Rapasso werken we met een gedreven team elke dag aan het nog beter maken van het Rapasso cliëntvolgsysteem en om er voor te zorgen dat ons cliëntvolgsysteem blijft aansluiten bij de ontwikkelingen van vandaag en van de toekomst.

De verbetering van ons product en van onze dienstverlening aan jou en je organisatie staan voor ons centraal. Want uiteindelijk gaat het ons om maar één ding: dat jouw dienstverlening verbetert om cliënten duurzame inzetbaar te maken.