Wie zijn de

VerzuimVerlichters

VerzuimVerlichters is de eerste providerboog voor alle werkgevers in Nederland; gratis toegankelijk voor iedereen. VerzuimVerlichters helpt jou met het doelmatig aanpakken van verzuim.

  • Dienstverleners zoals loopbaan- en re-integratiebureaus
  • Aanbieders van loopbaantools en arbeidsmarktoplossingen
  • Professionals die ondersteunen bij arbeidsmarktgerelateerde zaken

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Geen magie, maar

Een effectieve aanpak

VerzuimVerlichters gelooft niet in toverformules voor verzuim. Waar we wel in geloven is dat iedere organisatie in staat is verzuim aanzienlijk te verlichten. Verzuim verlichten doe je door verzuim sneller te signaleren, beter te begeleiden en doelmatig te behandelen. En dit is precies waar de VerzuimVerlichter bij kunnen helpen.

Bij VerzuimVerlichters kom je in contact met deskundigen op alle gebieden van verzuim, van het opzetten van verzuimbeleid tot en met het begeleiden en managen van verzuimtrajecten.

Het ontstaan van

VerzuimVerlichters

Rapasso is ontwikkelaar en leverancier van het gelijknamige cliëntvolgsysteem: Rapasso. Het cliëntvolgsysteem wordt al ruim 15 jaar gebruikt door professionals die personen begeleiden op of naar de arbeidsmarkt met als doel deze persoon duurzaam (of duurzamer) inzetbaar te maken. In die periode heeft Rapasso nauw samengewerkt met arbeidmarktdeskundigen die aanverwante diensten leveren om organisaties te helpen bij het voorkomen, reduceren en begeleiden van verzuim.

De samenwerking in het Rapasso-netwerk met opdrachtgevers en partners heeft ertoe geleid dat de krachten werden gebundeld om werkgevers te helpen om verzuim te verlichten.

De partners

Netwerk VerzuimVerlichters

VerzuimVerlichters providerboog bestaat uit verschillende partijen. Iedere partij draagt op zijn eigen manier bij aan het verlichten van verzuim. Benieuwd naar de verschillende partijen?

  • Dienstverleners zoals loopbaan- en re-integratiebureaus
  • Aanbieders van loopbaantools en arbeidsmarktoplossingen
  • Professionals die ondersteunen bij arbeidsmarktgerelateerde zaken

 

E-book

5 succesverhalen

In dit e-book delen we het inspirerende verhaal van 5 VerzuimVerlichters, experts die bewezen hebben dat het mogelijk is om verzuim met succes aan te pakken.

Je ontvangt het e-book in je mail. Wij zullen je aanvullende informatie sturen over de VerzuimVerlichters.

E-book Verzuim Verlichters

Graag, stuur mij dit e-book per mail.

Naar wie mogen we het e-book mailen?

Wat is

Rapasso Certified?

De loopbaanbureaus die aangesloten zijn bij de VerzuimVerlichters zijn Rapasso Certified. Een bureau is Rapasso Certified wanneer ze met Rapasso werken en ze aan de volgende punten voldoen:

  • er wordt gebruik gemaakt van portals
  • er wordt trajectgericht gewerkt met trajecten
  • er worden goede rapportages gemaakt
  • Meer over Rapasso Certified
Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?

Vraag informatie aan

Benieuwd hoe VerzuimVerlichters jou kan helpen? Vul dit contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

We zoeken samen naar de oplossing die het beste aansluit bij jouw behoeftes.

Verzuim Verlichters aanvraag