Gemakkelijker samenwerken met het UWV

Wil jij gemakkelijker samenwerken met het UWV? Rapasso zorgt voor de juiste tools om werken voor het UWV gemakkelijk te maken. Geschikt voor: Werkfit maken - Naar werk - Modulaire diensten - Jobcoaching

  • Alle informatie per medewerker in één dossier
  • Overzichtelijke managementrapportages
  • Koppeling Jobcoachportaal

Gemakkelijker
samenwerken met het UWV

Tijd voor wat écht belangrijk is, zoals het werkfit maken van jouw cliënten en medewerkers. Wij bieden gebruiksgemak.

UWV-trajecten

Met Rapasso zorg je ervoor dat jouw cliënten werk vinden, werkfit worden én de juiste begeleiding krijgen als ze al aan het werk zijn.

Gebruiksgemak voor professionals

Alles staat op één plek, zodat je niet ook nog in het UWV portal hoeft te kijken. Je kunt eenvoudig dossiers opbouwen en krijgt het dossier direct in beeld. Daarnaast heb je altijd en overal toegang.

Documenten generator

Met één druk op de knop volledig gevulde UWV documenten, zodat je niet alles apart hoeft in te voeren. Ook mogelijk om jouw eigen standaard teksten te integreren. Tevens ben je met Rapasso altijd up-to-date van de laatste document versies. Zo ben je er altijd zeker van dat je volledige informatie aanlevert bij het UWV.

Gebruiksgemak staat voorop

Met Rapasso kun je gebruik maken van standaard UWV-trajecten voor het ondersteunen van jouw werkproces conform de richtlijnen van het UWV. Rapasso biedt een cliëntvolgsysteem voor loopbaanprofessionals dat volledige ondersteuning geeft voor het managen en rapporteren van UWV-trajecten. Jouw team van professionals heeft de beschikking over vele handige tools om medewerkers te ondersteunen. Wij bieden sjablonen die automatisch worden ingevuld bij het UWV.

Direct inzetbaar

Rapasso is direct inzetbaar, omdat wij alle koppelingen met het UWV voor jou maken. Van jobcoaching tot registraties ophalen. Ons platform is volledig ingericht op alle privacywetten die van toepassing zijn en voldoet geheel aan ISO 27001 standaarden.