8 May 2023

Manon: Trotse moeder en backoffice kracht bij Rapasso!

Vroeger wilde Manon ontzettend graag in een hotel werken. En dat heeft ze gedaan! Jarenlang werkte ze als frontofficemanager waarbij ze de financiële administratie van het gehele hotel op zich nam. Inmiddels heeft ze het werken op feestdagen, in weekenden en tijdens nachten ingeruild voor een stabiel gezinsleven.

Een prachtig gezin

Vier jaar geleden stopte Manon met de wisselende diensten in de hotel branche. Toch vond ze de administratieve taken ontzettend leuk en dus ging ze op zoek naar een passende functie waarin ze veel financiële administratie op zich kon nemen. Dit vond ze in een nieuwe uitdaging bij een vastgoedbedrijf. Manon kwam erachter dat ze meer nodig had; meer uitdaging, meer dynamiek! Sinds april kwam ze daarom bij ons dynamische Rapasso terecht als backofficemanager. Een functie waarin ze zich ontzettend thuis voelt en die ze zichzelf nog jaren uit ziet voeren. En dat is fijn! Want Manon is hartstikke tevreden met hoe ze er nu voor staat.

“Ik denk dat ik het best wel prima voor elkaar heb nu. Leuke baan, leuke zoon, leuke vriend, leuk huis en leuke vriendinnen.”

En daar is ze trots op! Vooral haar zoontje Gijs, waar ze samen met haar vriend Dennis ontzettend van kan genieten in Geldrop, is een lichtpunt in haar leven. Gijs het afgelopen jaar zien ontwikkelen maakt haar onwijs gelukkig. Moeder worden van Gijs omschrijft ze als het mooiste dat haar ooit is overkomen.

Familiemens is een understatement

Manon doet graag leuke dingen. Met vriendinnen lekker shoppen of lekker eten bijvoorbeeld, of heerlijk met het gezin op pad. Eigenlijk maakt het niet uit, zolang ze maar ‘gewoon’ lekker onder de mensen kan zijn. De tijd doorbrengen met vrienden en familie waar ze zoveel van houdt vindt ze het allerfijnst om te doen. Op haar vrije dagen ziet ze deze mensen, en natuurlijk haar kleine Gijs, het allerliefst. Zelfs de vriendinnengroep van de middelbare school komt nog maandelijks bij elkaar om samen te genieten van eten en gezelligheid. Haar oude passie voor hockey heeft Manon hiervoor even aan de kant gezet. Want een volledige dag in het weekend missen om hockey weer op te kunnen pakken, daarvoor heeft ze het met de kleine nu echt te druk. (En natuurlijk wil ze die ook geen dag missen😉).

Bij Manon weet je nooit waar de meubels staan

Ja, je leest het goed! Manon vindt het stiekem namelijk ontzettend leuk om met het interieur bezig te zijn. Alle muren in huis voorzien van een originele kleur, wekelijks kleine details in huis veranderen en heerlijk rondspeuren op Instagram en Pinterest; op zoek naar nieuwe inspiratie. ‘Lekker schuiven!’ Er kan dus zomaar een nieuwe lamp in de hoek staan, voordat vriend Dennis het doorheeft. Naast het hart voor interieur kan Manon heel blij worden van de zon. Natuurlijk hoort het opzoeken van deze zon samen met haar hond hier ook bij! Als mooi-weer-mens is ze graag buiten als het zonnetje zich laat zien.

Manon houdt het graag ‘normaal’

Als mensen haar zouden omschrijven als aardig en behulpzaam is Manon al meer dan tevreden. Arrogante mensen of mensen die zichzelf beter vinden dan een ander staan haar dan ook flink tegen. Directeuren die vinden dat iedereen maar naar hem of haar moet luisteren zijn totaal haar niet haar ding. Dat iedereen hetzelfde is en dat je elkaar behandelt zoals je zelf behandelt wilt worden vindt Manon heel normaal. Haar eigen uitspraak:

“Ik ben niet heel bijzonder.”

durven we daarom wel tegen te spreken! Want deze inzichten zijn nou precies wat we bij Rapasso wél bijzonder vinden!

De wereld over: dat is nog een grote wens!

Als haar leven verder verloopt zoals het nu is, dan zul je Manon niet horen klagen. Toch zou ze de reizen die ze tot nu toe heeft gemaakt naar onder andere Costa Rica, Bali en Curaçao nog wel aan willen vullen. Langs de westkust van Amerika reizen, een tour door Azië of Australië en als de kleine wat groter is de Big Five in Afrika met eigen ogen zien – hoe gaaf zou dat zijn? Flink wat reizen nog op de bucketlist dus! Maar ook parachutespringen (misschien wel voor haar 30e verjaardag) zou ze nog heel graag willen doen. De kers op de taart? Wellicht toch die trouwring om haar vinger!

Maak je werk gemakkelijker

Rapasso ontzorgt, verbindt en maakt gemakkelijk. Wij geloven dat iedereen duurzaam inzetbaar is. Benieuwd hoe Rapasso jou kan helpen? Download de brochure.

Bekijk de brochure

Brochure - Popup

De brochure zal je meteen per mail ontvangen. We zullen je vervolgens aansluitende handige tips sturen.

Download de brochure

Naar wie mogen we de brochure mailen?