21 Mar 2024

Ervaar het gemak van digitale vragenlijsten!

Digitale vragenlijsten in Rapasso; één van de wensen die vanuit onze opdrachtgevers naar voren kwam. En Rapasso zal Rapasso niet zijn, als wij deze wens niet zouden realiseren. Twee van onze opdrachtgevers, Loper en Verbanen, hadden waardevolle ideeën over deze mogelijkheid en waren bereid deze met ons te delen. Ideeën waar we natuurlijk graag naar luisterden! Het resultaat? Digitale vragenlijsten die iedereen op maat kan maken!

Onze held Wietse bracht alle wensen samen tot dé vragenlijst

Rapasso-afstudeerder Wietse nam de uitdaging aan en ging met Loper en Verbanen om tafel. Er werd gekeken naar de ideale digitale vragenlijst en de beste integratiemogelijkheden. Wietse nam zijn taak als een echte professional op zich en verwerkte alle wensen en feedback tot dé digitale vragenlijst. Loper en Verbanen waren dan ook positief verrast door de aanpassingen die Wietse heeft doorgevoerd. Voor hen betekenen de vragenlijsten een enorme vereenvoudiging en tijdsbesparing. Loper zegt dan ook: “Alles wat we voor ogen hadden zit in de lijsten. En dat biedt mogelijkheden voor de toekomst!” En wat een opluchting dat ze nu geen risico meer lopen op fouten bij het overtypen van gegevens!

Blije opdrachtgevers betekent een tevreden Rapasso

De behoefte van de opdrachtgevers bleek precies overeen te komen met waar wij bij Rapasso goed in zijn: gemak en veiligheid. Waar de oude manier van vragen uitzetten veel kostbare tijd in beslag nam, moest de digitale vragenlijst deze tijd juist besparen. En daar zijn we volgens Loper zeker in geslaagd.

“De vragenlijsten zijn ontzettend handig. Alles staat direct in het dossier. Tegelijkertijd maken cliënten al kennis met het Rapasso cliëntenportaal. En dat is fijn, omdat deze later in het traject natuurlijk ook nog veel gebruikt wordt.”

Voor Verbanen lag de focus met name op het stukje veiligheid. Op het moment dat er veel gezondheidsvragenlijsten worden gebruikt, wordt er immers gewerkt met veel gevoelige informatie. En die informatie mag natuurlijk niet zomaar door alle Rapasso-gebruikers binnen de organisatie in te zien zijn. Ook voor het beschermen van de medische gegevens werd daarom iets bedacht! Een oplossing waar Verbanen blij mee is:

“Rollen kunnen worden aangepast, zodat de vragenlijsten bijvoorbeeld specifiek aan de accounts van bedrijfsartsen kunnen worden toegekend. De manier waarop het is vormgegeven is vriendelijk en overzichtelijk in gebruik. Daarnaast is de uitleg om het in te bouwen ook nog eens uitstekend!”

De vragenlijst van de toekomst is gearriveerd!

Iedereen die ons een beetje kent, weet dat we als Rapasso nooit stilstaan. We zijn dus ook zeker bezig met de ‘next level’ vragenlijst. Waar de digitale vragenlijst nu alleen nog voor cliënten wordt gebruikt, kan dit in de toekomst mogelijk ook door opdrachtgevers worden gedaan. Ideeën van onze opdrachtgevers worden hier natuurlijk in meegenomen! Zo ziet Loper het wel zitten om de vragenlijst ook voor huiswerkopdrachten te gaan gebruiken, zodat alles écht op één plek verzameld kan worden. Maar ook Verbanen ziet mogelijkheden, in de vorm van vragenlijsten voor opdrachtgevers:

“Het idee om vragenlijsten in te gaan zetten voor opdrachtgevers? Dan heb je echt goud in handen denk ik. Je kunt het werk vanuit administratie dan overlaten aan de werkgever zelf. Met zo’n vragenlijst kun je alles klaarzetten en kunnen ze zelf de informatie invullen, zonder dat je daar extra werk van hebt!”

Als Rapasso zijn we ontzettend trots op wat we hebben bereikt en werken we hard aan de toekomst. We willen onze klanten bedanken voor hun input, feedback en mooie woorden. Bedankt!

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van onze Rapasso vragenlijsten voor jouw organisatie? We laten je graag zien wat er allemaal kan!

Demo form korte versie

Vul hieronder je gegevens in

En ontvang de online demo!