7 Oct 2022

Jana Muradova: Gedreven in alles dat ze doet.

Meerdere sporten op hoog niveau, muzikaal, studeren en een eigen evenementenbedrijf. Naast dat alles werkt Jana Muradova als officemanager bij Rapasso. Je zou bijna denken dat het anders was, maar nee ook de week van Jana bestaat maar uit 7 dagen. Ze heeft de studie sociaal werk afgerond en is nu bezig met de HBO opleiding Software engineering. Waarbij ze ook nog eens de voorzitter van de kwaliteitscommissie is. Als Jana één ding over haarzelf kan zeggen is het dat ze trots is op haarzelf.

“Nooit gedacht dat ik professioneel sporter zou worden.”

Geboren en getogen in Wit-Rusland, gewoond in Oekraïne en toen ze 10 jaar was verhuisd naar Rotterdam. De plek waar haar BMX-avontuur begon. Als klein meisje fietste ze graag met vrienden in de buurt. Ze werd steeds beter in BMX waardoor ze uiteindelijk werd uitgenodigd om deel te nemen aan Team NL. “Toen ik als klein meisje voor mijn plezier met vrienden fietste had ik nooit gedacht dat ik ooit professioneel sporter zou worden. Op gegeven moment werd ik steeds beter en ging ik BMX-lessen geven aan kinderen. Ik werd uitgenodigd voor Team NL dat zich wilde kwalificeren voor de Olympische spelen. Op dat moment was ik 19 jaar, heb alles laten vallen en ben naar Eindhoven verhuist. Voor de wedstrijden heb ik veel mooie reizen mogen maken. Zo ben ik in Budhapest en Estland geweest, heb ik meegedaan aan het EK in Zwitserland en heb ik aan wedstrijden in Frankrijk, Oostenrijk en Kroatië meegedaan.”

BMX is niet de enige sport waar ze goed in is. Alle sporten die ze deed waren op hoog niveau. “Toen ik nog heel jong was zat ik op volleybal, hier heb ik ooit mee de cup van Zuid-Holland gewonnen. Ook heb ik op hoog niveau gefreerund.”

Liefde voor muziek

Naast sportief is Jana ook muzikaal. Zij speelt piano en gitaar en weet een DJ-deck om te toveren tot een ritmisch Drum&Bass-kanon die de toehoorders aan het dansen brengt. Haar DJ-kwaliteiten vielen op in de Drum&Bass-scene waardoor ze gevraagd werd om op verschillende evenementen te komen draaien. En geheel in Jana’s lijn besloot zij haar eigen evenement te gaan organiseren.

Uit de hand gelopen hobby

Jana heeft al meerdere hobby’s uit de hand laten lopen. Zo ook het eerste evenement dat zij “voor de fun” organiseerde. “Het begon met een idee om iets leuks te doen voor vrienden, en het werd uiteindelijk een goed georganiseerd evenement voor 200 personen. Hierna heb ik mij ingeschreven bij de KVK en ben ik verschillende samenwerkingen aangegaan. Ik heb in totaal vier muziekevenementen georganiseerd met het thema ‘Drum&Bass’. Het heeft even stilgelegen door Corona maar nu staat er weer een evenement gepland op 2 december. Wat we daarbij nu ook gaan doen is ruimte bieden aan creatief en muzikaal talent die een podium zoeken om zichzelf te laten zien en horen.”

Trots

Als Jana moet omschrijven waar ze trots op is, dan is dat vooral op haarzelf. “Er zijn al zo veel mooie dingen op mijn pad gekomen en ik ben pas 24 jaar. Ik heb een eigen bedrijf, ik heb gereisd, ik heb een diploma, ik ben nu met een super moeilijke studie bezig en ik heb een hele leuke baan waar heel veel doorgroeimogelijkheden zijn. Ik streef altijd naar zelfbewustwording en ik vind het belangrijk om fouten te maken en hiervan te leren.”

Rapasso als werkgever

Jana zit helemaal op haar plek bij Rapasso. “Je wordt niet in een hokje geduwd, je kan echt van alles doen hier. Al kom je om tekeningen te maken kun je uiteindelijk developer voor het cliëntvolgsysteem worden, bij wijze van spreken. Bij Rapasso wordt gekeken wat je in je mars hebt en wat je leuk vindt om te doen. Dat vind ik supergaaf! Er is op alle gebieden zo veel te doen waardoor het soms een beetje chaotisch kan zijn, maar daardoor is het juist uitdagend. Vooral voel ik mij gewaardeerd binnen het bedrijf en dat is het belangrijkst.”

Toekomst

Over 5 jaar heeft Jana haar eigen bedrijf in de corporate branche, daar streeft ze naar. “Zelf zie ik mij later als ondernemer. Ik zou graag een bedrijf willen beginnen in de corporate branche, om hier mee mijn geld te verdienen. Van evenementen organiseren wil ik niet mijn hoofdbaan maken. Evenementen zijn voor mij meer iets sociaals, iets teruggeven aan de mensen.”

 

Maak je werk gemakkelijker

Rapasso ontzorgt, verbindt en maakt gemakkelijk. Wij geloven dat iedereen duurzaam inzetbaar is. Benieuwd hoe Rapasso jou kan helpen? Download de brochure.

Bekijk de brochure