Ons team

Dit zijn de mensen die jouw werk gemakkelijker willen maken

Ons team

Henk Vos

Chief Innovation Officer

Siegfried Frencken

Chief Commercial Officer

Jeroen Maas

Full-stack Lead Developer

Jan Verhoeven

Product & Support Manager

Jana Muradova

Back Office & Team Support

Xander Vertegaal

Full-stack Developer

Simon van Kouteren

UI & Front-end Developer

Jelle Metzlar

Front-end developer & DevOps specialist

Hans Escher

Test Engineer

Matthijs Vos

Marketing & Sales Support

Missie

Iedereen is duurzaam inzetbaar

Onze missie is om de beste software te leveren om mensen duurzaam inzetbaar te kunnen maken op een manier waarmee wij het werk van loopbaanprofessionals zo gemakkelijk mogelijk maken.

Visie

Iedereen is duurzaam inzetbaar

En met iedereen bedoelen we ook écht iedereen. Een grote groep mensen heeft moeite met het toetreden of participeren op de arbeidsmarkt. Rapasso biedt de juiste tools en oplossingen voor professionals die deze groep mensen ondersteunt met het zetten van de juiste stappen in de goede richting. Wij geloven namelijk dat iedereen iets kan bijdragen aan de maatschappij. Daarom maken we jouw werk graag gemakkelijker.

Gedreven én enthousiast

Ons team staat voor kwaliteit en verbetering

Bij Rapasso werken we met een gedreven team elke dag aan het nog beter maken van het Rapasso cliëntvolgsysteem en om er voor te zorgen dat ons cliëntvolgsysteem blijft aansluiten bij de ontwikkelingen van vandaag en van de toekomst.

De verbetering van ons product en van onze dienstverlening aan jou en je organisatie staan voor ons centraal. Want uiteindelijk gaat het ons om maar één ding: dat jouw dienstverlening verbetert om cliënten duurzame inzetbaar te maken.